среда, 17 сентября 2014 г.

Найкращі виші світу та України

6 УНІВЕРСИТЕТІВ УКРАЇНИ ВВІЙШЛИ ДО РЕЙТИНГУ НАЙКРАЩИХ У СВІТІ

Київський національний університет імені Тараса Шевченка ввійшов до найкращих 500 ВНЗ світу
16 ВЕРЕСНЯ, 14:07
4651
0
До рейтингу найкращих вищих навчальних закладів світу за версією британської компанії Quacquarelli Symonds (QS) увійшли шість українських ВНЗ.
Про це
повідомляє "Укрінформ".
"Очолює рейтинг Массачусетський технологічний інститут (США). На другому місці – Кембридж, на третьому – Імперський коледж Лондона, на четвертому – Гарвард, на п'ятому – Оксфорд. Замикає першу десятку Єльський університет", – указано в публікації.
На думку QS, Київський національний університет імені Тараса Шевченка ділить 421-430-те місця, Харківський національний університет імені Каразіна посів 481-490-те місця, Національний технічний університет "Київський політехнічний інститут" – 551-600-те місця, Сумський державний університет – 651-700-те місця, Донецький національний університет і Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" замикають рейтинг, посідаючи нерозподілені позиції зі 701-го до 1000-го місця.
Нагадаємо, що в липні цього року Верховна Рада прийняла нову редакцію Закону про вищу освіту. В основі документа концептуальні принципи модернізації вищої освіти, зокрема його інтеграція у європейський простір шляхом реалізації положень і принципів Болонського процесу.

Комментариев нет:

Отправить комментарий