воскресенье, 21 декабря 2014 г.

Виховання патріотизму - одне з пріоритетних у роботі профорієнтатора

     Про патріотизм як одну з важливих рис характеру була розмова з учнями 5-их класів на профорієнтаційному уроці "Мой характер". На цьому ж уроці діти написали листи до воїнів АТО напередодні свята Миколая. Ці листи з солодощами та подарунками від дітей початкової ланки гімназії "Гармонія"  були передані у зону АТО.
     У школі обладнано стенд "Наші випускники - воїни АТО". Тут є інформація про те, що таке АТО, про наказ МОН України щодо патріотичного виховання в нових  сучасних умовах, фотоматеріали про зустріч учнів 9-Б класу з воїнами АТО - нашими випускниками.
     18 грудня, напередодні свята Миколая, разом з колективом музичної школи у гімназії було проведено свято до Дня Святого Миколая, на яке були запрошені діти переселенців та учні з багатодітних сімей. Про українське народне музичне мистецтво розповідала викладач МШ Сафонова Л.М., учні МШ виконували українські пісні, грали на народних інструментах.                Маленькі учасники одержали подарунки від Миколая (учень 9-Б класу Миколайчук Павло) та Ангела (учениця 1-А класу Царенко Діана), а доросліші були запрошені на солодкоїжку.



Комментариев нет:

Отправить комментарий