пятница, 7 апреля 2017 г.

Будь інженером 2017. Підсумки.

Підбито підсумки конкурсу «Будь інженером!»
У місті-супутнику Запорізької АЕС Енергодарі відбулося підведення підсумків та нагородження переможців конкурсу «Будь інженером!» серед учнів десятих класів навчальних закладів міста. У 2017 році свої знання вирішили показати 69 учнів.
Абсолютною переможницею у всіх трьох предметах визнано ученицю багатопрофільного ліцею Марію Горпинич. Вона отримала головний приз - 10-дюймовий планшет. 2-е місце у учениці навчально-виховного комплексу №5 Олени Лучиної. «Бронза» також у учениці НВК №5 Анни Вальтер.
Були також визначені переможці в окремих дисциплінах - математиці, фізиці та хімії. Вони отримали цінні призи від профспілкового комітету Запорізької АЕС.
Церемонія нагородження відбулася в культурно-діловому центрі ВП ЗАЕС. З вітальним словом перед учасниками виступив генеральний директор Запорізької АЕС Олександр Остаповець. Він подякував учасникам за сміливість і зазначив, що Запорізька АЕС зацікавлена в тому, щоб енергодарська молодь вибирала в майбутньому професію енергетика, йшла стопами своїх батьків і стала гідною зміною, підготовленими, кваліфікованими, грамотними і сильними фахівцями.

Комментариев нет:

Отправить комментарий